BMW rada 5 GT

15.06.2010 20:45

BMW radu 5 Gran Turismo


BMW radu 5 Gran Turismo (tiež odvolával sa na ako BMW radu 5 GT) je auto od nemeckého výrobcu BMW, ktorý bol najprv zobrazí v roku 2009 ženevskom autosalóne ako koncept vozidla. [1] Ide o prvú výrobnú-určených stvárnenie progresívny BMW o činnosti Sedan (PAS), séria vozňov, jeho vývoj bol kód F07 [2].

F07 platforma ponúka dĺžky vozidla sa tradične nachádzajú v BMW radu 7, ale s headroom nájdené v BMW X5. F07 tiež obsahuje unikátny "bi-modálne" kufra, podobný koncept Twin dvere na Škoda Superb, ktoré môže byť začaté v tradičnom auta, ako je móda, alebo celý poklop môže byť otvorený v tradičnej móde SUV pre väčšie objekty . F07 je derivát F10 platformy, ktorá je základom šiesty-generácie BMW radu 5. Predné používa multi-spojenie zavesenie, na rozdiel od prúte pozastavenia MacPherson BMW skôr používaný [3].

Dňa 30. januára 2009 BMW vydala video "BMW Concept: Naškrábat Video". Video bolo prvé verejné uvedenie do procesu myslenia za dizajn postupujúcej radu aktivít vozidla a na nadchádzajúce 5 GT. [4]

Začala ako model 2010, s cenou v rozmedzí od 57.500 dolárov na 99.170 dolárov [5], v priebehu štvrtého štvrťroku roku 2009.

________________________________________________________________________________________________________________________

Technológie a zariadenia

Modely obsahujú 8-rýchlostné automatické riadenie, a BMW EfficientDynamics rekuperačné brzdenie. Dynamic Drive Control voliteľné Adaptive Drive pridanej pohodlie, ktorým sa vedľa NORMAL, Sport a Sport + režimy s obmedzenou intervenciu kontrola stability v nastavení SPORT + a trakčné režimu.

Nákladu sa zvýšila kapacita až 590 litrov (1700 l so založenými zadných sedadiel). Medzi ďalšie vlastnosti patrí LED denné svietenie. Voliteľné funkcie patrí 4-pásmo automatická klimatizácia (štandard v BMW 550i Gran Turismo), telekomunikačné a navigačné systémy, port USB, 80 GB pevný disk pre navigačné údaje a hudobné zbierky, multi-kanálové audio systém, DAB tuner dvojaký , zábavný DVD systém vzadu, Head-Up Display, panorama sklenená strecha, elektricky otočné trailer háku [7].

V 5er GT - čiastočne proti príplatok - niekoľko systémov pre podporu riadenia, ako:
Adaptívny tempomat s funkciou Stop & Go
Blind Spot informačný systém,
Lane Departure Warning "systém,
Nočné videnie
Head-Up Display,
Integrálne Aktívne riadenie (zadné volantu)
Zadná parkovacia kamera,
Sideview (dve kamery v prednom nárazníku, ktoré vyzerajú na ľavej a pravej)
Topview (z dvoch ďalších kamier vo vonkajšie spätné zrkadlá, bočné-pohľad kamery, cúvanie kamery a senzory z PDC vytvoriť celkový obraz vozidla a jeho životné prostredie, a ukázať, že zo vzduchu) a
obmedzenia rýchlosti zobrazenia. Pre tento, bude kamera kontrolu značenia ulíc s obmedzenia rýchlosti. Tie sú zobrazené v rýchlomer, rovnako ako Head-Up Display.

________________________________________________________________________________________________________________________

Dizajn a štýl

5 GT má rozmery napodobňovanie v dĺžke radu 7, výšky a kmeň priestoru o niečo viac ako 5 série vozidla, a svetlá výška porovnateľný s BMW X5. [8] Je taktiež vybavený design narážky od BMW CS Concept, rovnako ako nových konštrukcií orientačné pripravovaných modelov. Vozidlo má coupe-ako línia strechy, zvýšené sedenie, a "bi-modálne", kmeň, ktorý funguje ako sedan alebo tradičné SUV. Prvýkrát na 4-dverový BMW, 5 GT funkcie bezrámové dvere. Svetlomety obsahujú nové LED Corona krúžky naklonenej v uhle a rozšírenie do blatníkov.

 

Vyhľadávanie

Otázky a opovede

otázky môžete napísať na fóre.

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode